onsdag 26. juni 2013

Sexleketøy som holder det de lover

I jungelen av sexleketøy er det lett å gå seg vill i jungelen av dildoer og ende opp med langt flere liggende nedstøvet i skuffen enn det man skulle ønske. På kurs i avansert seksualitet får vi ofte spørsmål om hvilke sexleketøy vi anbefaler. Faktisk er svaret dette: Ikke mange. Sexkurs på avansert nivå handler vel så mye om å aktivere den følelsesmessige biten rundt sex som det rent fysiske. Med hjernen som vår viktigste erogene sone har sexleketøy lett for å komme litt i bakgrunnen. Slik trenger det derimot ikke være, for de få sexleketøyene vi faktisk anbefaler er så absolutt verdt et forsøk.G-punktskongen. 
På grunn av måten denne er designet på stimuleres både klitoris og g-punktet samtidig. Enda bedre: Skal man trene henne opp til å ejakulere/sprute - noe alle normale kvinner kan få til - er denne yppelig for henne å bruke på egen hånd. På grunn av "håndtaket" får hun lett til intens stimuli av g-punktet, og har dermed et veldig godt utgangspunkt også dersom hun er en av dem som tidligere har avskrevet g-punktet som erogen sone.

Alternative håndjern.

Håndjern kan virke som en god greie, helt til de sitter på for stramt, blodgjennomstrømningen påvirkes eller man må ringe brannvesnet for å bli lenket fri. Med disse mykere alternativene får du alt fastbindingen har å by på, uten at de føles ubehagelige på. Dermed får du den viktige symboleffekten uten at distraherende smerte sniker seg inn i bildet.

Orgasmekrem.
Det finnes mange ulike orgasmekremer på markedet. Shunga skiller seg fra flere av dem ved å ha en veldig behagelig konsistens, noe som gjør at mange også bruker den som glidemiddel. Uansett om du får orgasmekremeffekt eller ikke vil selve konsistensen kunne gi en veldig behagelig følelse på klitoris.

Butt plug til menn. 
Menn som våger å utforske g-punktet sitt opplever ofte at det kan være veldig behagelig. For et lite utvalg kan du ta en titt her.

Kursbonus.
Deltakere på kurs hos oss får også 15 % rabatt på bestilling hos voksenlek.no. Det gjør tiden etter kurs langt mer interessant i seg selv, og mulighetene for å finne leketøy som passer akkurat dine preferanser.