fredag 17. februar 2017

Lær avanserte teknikker på kortest mulig tid

Dersom du ønsker å kunne ting i senga som få andre kan, har du to valg: Du kan lese et tosifret antall bøker og prøve og feile med en partner. Det kan jo være underholdende nok det, men det er også mulig å ta en snarvei som gjør at du kan sette i gang med det som virkelig fungerer med en gang.

Den ene og beste muligheten er selvsagt kurs i avansert seksualitet hos Avansertseksualitet.no.

Der har vi satt sammen teknikkene som virkelig fungerer, og fra kursstart i 2009 og til nå har vi beholdt bare de beste og mest effektive teknikkene.

Men hva kan du gjøre for få best mulig utbytte i etterkant? Jo, det bringer oss til mulighet nummer to for å øke selvtillit og seksuelle ferdigheter raskest mulig:

Vi samarbeider med den sexguruen Steve P. fra Sensual Awakening, kjent blant annet fra DVD-serien White Tiger Tantra. Der demonstrerer Steve P en lang rekke tantriske teknikker for å stimulere henne til orgasme på flere forskjellige måter. Enten du er nysgjerrig på kvinnelig ejakulering, vil repetere teknikker fra kurs og vil lære mer om hvordan du kan øke seksuell nytelse, finner du mye spennende her.

Serien er spesielt relevant for kvinner som aldri før har fått orgasme, siden den har mye fokus på hvordan hun kan øke nytelse og seksuell følsomhet.

Vi får provisjon for videreformidling av dette produktet, men vi ville formidlet det videre uansett: Dette er sannsynligvis et av de aller beste produktene på markedet med tanke på kvinnelig seksualitet per dags dato. Flere av våre kvinnelige klienter med orgasmevansker har fått løst vanskene sine etter å ha vært gjennom dette opptreningsprogrammet, og mange rapporterer økt nytelse i hverdagen.

Hvis du kjøper White Tiger Tantra på denne linken via våre nettsider vil du på grunn av vårt samarbeid med Steve P. kunne få rabatt på hele $50 ved å taste «avans» i feltet for coupon code.
Steve P. is among the most powerful hypnotists in the world....He and his hypnosis partner gave me my much-coveted Inner Game and more. This was a whole new level of game....He was giving me super powers.
Neil Strauss (AKA Style).
Bestselling New York Times author, "The Game"