tirsdag 9. oktober 2012

Hypnotiser partneren til orgasme!

Å hypnotisere noen til orgasme er langt enklere å lære seg enn det folk flest er klar over, og ikke minst - uendelig mye mer moro!Hypnose gjør sexlivet langt bedre. 
Det er ikke nødvendigvis slik at en "orgasmetype" nødvendigvis er bedre enn en annen, og orgasmer er også ofte svært subjektive. Likevel kan det ha mange fordeler å lære seg å fremkalle orgasmer fra partneren din utelukkende ved hjelp av stemmen, noe du lærer deg hvis du mestrer seksuell hypnose:

* Partnerens orgasme kan bli under din kontroll: Du kan gi ham eller henne orgasme av at du tar deg selv på øyenbryna, av at partneren sier navnet ditt, av at du gir vedkommende beskjed om å "kom nå!" - mulighetene er uendelig mange.

* Orgasme også i våken tilstand bare av å utløse et anker: På kurs i mannlig seksualitet hos avansertseksualitet.no lærer du hvordan du setter et anker, som er en slags kobling mellom et stimulus - f.eks en berøring - og en følelse - som for eksempel orgasmen. Når dette ankeret er riktig satt vil det å utløse stimuluset ved å gjøre den aktuelle berøringen kunne fremkalle orgasmen umiddelbart også i våken tilstand. Tenk hvor prkatisk det ville vært å kunne slå ihjel litt tid når du sitter der i stillestående kø ved å få fem orgasmer av å dra deg selv i øreflippen...:? Er du mann kan du trøste deg med at disse orgasmene er tørre slik at du ikke trenger å bekymre deg for å ha tørkepapir i nærheten... 

* Fantasier kan gjøres "virkelige": Sex i et romskip, på en ubåt eller med Angelina Jolie? Dersom du er i hypnose er ikke dette noe problem å få til å føles virkelig i det hele tatt! Den beste nyheten er at virkelighetens praktiske begrensninger ikke lenger gjelder, slik at du slipper sjalusidramaet som kunne meldt seg dersom Jolie og Brad Pitt ble invitert med på soverommet - for dersom den hypnotiserende partneren føler seg truet kan hun eller han alltids sørge for at "oj sann, der fikk visst Brad Pitt ereksjonssvikt gitt..."

* Vær i transe sammen: Å ha sex mens begge to er i transe er en unik opplevelse. Ikke bare kan du styre partnerens følsomhet ("for hvert femte støt får du orgasme!"), men dere kan også lage fantasisenarioer som gjør at forutsigbarheten aldri finner veien inn i sexlivet igjen. Så: Skal dere ha sex i romertiden eller 2000 år frem i tid i kveld? Eller i en regnskog, på en karibisk strand eller i et helikopter som flyr over alpene...?

* Større robusthet mot seksuelle vanskeligheter: Tenk deg at du blir veldig syk, og kan ikke ha sex. Du kan heller ikke bevege hendene eller utføre oralsex fordi det ville vært for slitsomt. Dersom sykdomsperioden blir langvarig melder et spørsmål seg før eller senere: Hva kan man egentlig gjøre i en slik tilstand for å holde partneren seksuelt fornøyd? Mange ville bare latt sexlivet gå sin gang til sykdommen eventuelt er over - mens andre bruker hypnose som løsning. Så lenge du kan snakke kan du nemlig også hypnotisere og gi partneren orgasme. Jo flere måter du kan gi partneren orgasme på, jo mer robust og motstandsdyktig blir sexlivet mot seksuelle vanskeligheter. Hypnose kan dermed være en yppelig reserveløsning!

Hypnose er godt dokumentert og regnes ikke som alternativ behandling siden forskning har dokumentert effekt også utover placebo. Hypnotisk orgasme har blitt utført og dokumentert uttallige ganger på nettet, både i påkledte og mindre påkledte versjoner. Her er en slik video, men ignorer den veldig tacky starten er du snill:  
Stagehypnotisører har lenge visst om at hypnose kan fremkalle orgasme, noe de gjerne har gjort seg nytte av på scenen - men tenk så gøy når du kan gjøre dette på soverommet! Hvordan lærer du deg dette? 
Du kan bruke månedsvis på å lære deg hypnose på egen hånd, og deretter sette deg inn i seksuell bruk av hypnose - eller du kan ta snarveien: Meld deg på kurs i mannlig seksualitet hos avansertseksualitet.no.

På større kurs demonstreres hypnotisk orgasme live (på mindre kurs vises video av en livesession av hvordan man får til hypnotisk orgasme), og man lærer også steg-for-steg hvordan man kan mestre dette hjemme. Alle spørsmålene dine blir besvart underveis, og du får komplett guide til hvordan du kan gjøre dette hjemme med akkurat din partner. Når du følger denne guiden burde de fleste kunne klare å komme i mål - til orgasmen om du vil - på 2 til 4 forsøk. Hos en partner som er veldig hypnotiserbar er det imidlertid langt i fra uvanlig at du klarer det på første forsøk! Hypnose er en treningssak som alt annet - og er det noe som virkelig er verdt å trene på så er det dette!