onsdag 21. november 2012

Den perfekte gaven til den som har alt!Kurs i avansert seksualitet er en spennende og underholdende gave som passer perfekt til den som har alt: Å lære henne å ejakulere, ham å bli multiorgasmisk der ereksjonen ikke lenger setter begrensninger for antall orgasmer eller begge to å komme på kommando er lærdom for livet!  


Vinterens kursdatoer for kurs i avansert seksualitet er med andre ord klare. I tillegg til å være et flott julegavealternativ kan dette gi en flott anledning til å gå det nye året i møte som langt mer selvsikker i senga. Å mestre å bli fullkroppsorgasmisk eller å få full kontroll over partnerens nytelse er jo også alltids en fin måte å starte det nye året på! 

Kurs i kvinnelig seksualitet: 12. januar 2012, 23. februar 2012.
Kurs i mannlig seksualitet: 13. januar 2012, 24. februar 2012.
Påmelding og mer informasjon: www.avansertseksualitet.no

Det er fortsatt mulig å melde seg på til helgens kurs i avansert seksualitet dersom du skulle være ivrig på å ta turen før nyttår – men da må du være kjapp! Påmeldingsfristen utløper fredag 23. november.  
Ps. På kurset i mannlig seksualitet prøver vi så godt det lar seg gjøre å sørge for live demo av hypnotisk orgasme. Dette vil si at så lenge vi får en frivillig hypnotiserer vi vedkommende til en orgasme eller fem der og da som en del av kurset, slik at du har ekstra gode forutsetninger for å kunne gjøre det samme hjemme. Dersom du eller noen du kjenner skulle ønske å stille opp som demoperson på minst to kurs er du veldig velkommen til å sende oss en mail!

Å gi et kurs i gave.
Har du lyst å gi et kurs i gave til noen? Skriv navnet til den som betaler for kurset på påmeldingsskjemaet på www.avansertseksualitet.no, og samme informasjon på den du ønsker å gi kurset til i gave i kommentarfeltet. Da sender vi alt av påmeldingsinformasjon til deg, slik at du selv kan videreformidle kurset i gave til mottakeren. Husk at påmelding er bindende også når det gjelder gaver. Dersom du er usikker på om datoen for kurset passer mottakeren kan du imidlertid skrive “fleksibel gave” i kommentarfeltet: Da kan mottakeren velge mellom de to neste kursene av den typen du gir ham eller henne (dvs at en påmeldt til kvinnelig seksualitet i januar 2013 i stedet kan velge 23. februar 2013 hvis det passer bedre – forutsett at de har gitt oss beskjed). På den måten øker du sannsynligheten for at kursdatoene passer for mottakeren.

Sexolog med ledig kapasitet.
Senter for selvutvikling og terapi kan tilby sexologisk behandling uten ventetid. Vanlige problemstillinger som egner seg for sexologisk behandling er for tidlig og for sen sædutløsning, ereksjonsvansker og prestasjonsangst, samt lav sexlyst og smerter under sex. Behandlingen er såkalt “snakketerapi,” der hjemmelekser kombineres med samtaleterapi. Time kan bestilles på www.selvutviklingogterapi.no