onsdag 2. januar 2013

Nettbasert kurs i for tidlig utløsning i løpet av våren 2013!

I løpet av våren 2013 lanserer Senter for selvutvikling og terapi flere nettbaserte kurs i behandlingen av for tidlig sædutløsning. Kursene baserer seg blant annet på teknikker som forskning har vist at er 90 % effektive, noe som vil si at menn som sliter med at de kommer for tidlig nå kan få et anonymt og nettbasert tilbud - og gode odds for å få løst problemet en gang for alle.

Steg-for-steg i retning bedre utløsningskontroll. 
To ulike kurs i seksuell utholdenhet lanseres i løpet av våren 2013. Det første kurset er beregnet for de som har det man kaller for tidlig utløsning i klinisk forstand, det vil si at man virkelig sliter med å kontrollere utløsningen:  Kanskje kommer man f.eks før penetrering, i løpet av de første støtene eller i løpet av et minutt eller to. Kjennetegnet her er med andre ord at man opplever liten til ingen kontroll over utløsningen. Dette kurset er beregnet for deg som har en partner du kan jobbe sammen med for å løse problemet, og er basert på behandlingsteknikker som har 90 % suksessrate i følge forskning.

Det andre kurset er beregnet for deg som har litt bedre kontroll over utløsningen (dvs at du klarer et par minutter samleie eller mer), men som likevel ønsker å kunne slappe av og nyte samleiet i stedet for å hele tiden føle at du må holde inn bremsepedalen samtidig. Dette kurset tar med andre ord sikte på å øke din seksuelle utholdenhet, og baserer seg på enkle, men effektive teknikker du gjør på egen hånd. Dette kurset er beregnet for deg som ikke har partner eller som ønsker å bedre din seksuelle utholdenhet uten å involvere en annen person. 

Begge kursene er utviklet av psykolog og sexolog, og tilsvarer langt på vei det behandlingsopplegget du ville fått dersom du hadde oppsøkt sexolog/psykolog for behandling. Kursene er langt opp i flere ulike økter, der ulike oppgaver utføres mellom hver økt. På denne måten får du en steg-for-steg-tilnærming som vil kunne hjelpe deg med å få bedre kontroll over utløsningen din basert på teknikker og behandlingstilbud som er dokumentert å være effektive.

En nettbasert og anonym tjeneste. 
Å oppsøke sexolog kan være et stort skritt for mange, og spesielt hvis det er snakk om problemer rundt for tidlig utløsning. Dette var også årsaken til at vi utviklet det nettbaserte kurset som lanseres i løpet av våren 2013 i utgangspunktet: Behandlingsteknikkene for tidlig sædutløsning som brukes i sexologisk praksis er veldig effektive, men det hjelper ikke når de ikke er tilgjengelige for de som trenger det mest! Nettbaserte løsninger gir muligheter for at man kan få behandling både anonymt og uavhenig av bosted, noe  som gir et nytt lavterskeltilbud som er tilgjengelig for langt flere enn før. 

Interessert? 
Vi lanserer begge kurset i løpet av våren 2013, men lanseringsdato er enda ikke klar. Dersom du ønsker å få beskjed når kursene er klare for lansering og sikre deg lanseringstilbudet kan du helt uforpliktende sende oss en e-post om at du er interessert i å bli kontaktet til kontakt @ selvutviklingogterapi.no (dropp mellomrommene når du skriver adressen). Vi deler forøvrig aldri e-postadressen din med utenforstående og hater spam like mye som deg, så dersom du ønsker en uforpliktende e-post fra oss om når tjenesten er tilgjengelig kan du trygt gjøre det og beholde anonymiteten din i samme slengen.