mandag 13. mai 2013

Hvordan gi to jenter orgasmer samtidig - på kommando!

Å få en kvinne til å komme på kommando med hypnose er veldig enkelt, men hvordan håndterer man det når man blir utfordret til å hypnotisere to kvinner til å få orgasme samtidig, uten å berøre dem? Her får du både vite hvordan det gikk, samt en guide til erotisk hypnose av flere partnere for deg som alt kan erotisk hypnose. For deg som er nysgjerrig på å lære hvordan du gjør det som beskrives her er det fortsatt ledige plasser på kurs i avansert seksualitet 25. og 26. mai hos avansertseksualitet.no. 

En ting er sikkert: Livet er ikke helt A4 når man mestrer erotisk hypnose. En annen ting er også sikkert: Dersom man får til fullkroppsorgasmer, spruteorgasmer og orgasmer vanligvis forbundet med tantrisk sex uten berøring og uten at partneren(e) engang trenger å kle av seg - tenk hvor mye moro man kan få når man faktisk omsider kler av seg....

  
Hvordan kvelden utviklet seg... 
Settingen for hypnoseutfordringen denne gangen var et rolig middagsselskap med en rekke personer som lenge har praktisert tantra. To frivillige meldte seg: Den ene jenta er ofte frivillig som demojente på kursene våre i avansert seksualitet, og den andre hadde praktisert tantra over lengre tid. Personer som har praktisert tantra, meditasjon, mindfullness eller yoga er ofte flinke til å gå ned i transe, men sistnevnte hadde aldri blitt hypnotisert før. Ettersom hypnose er en treningssak og man gjerne får bedre resultater for hver gang man blir hypnotisert, kunne det dermed gå begge veier. Spenningen før vi satte i gang var dermed stor: Ville det være mulig å hypnotisere flere jenter til en rekke orgasmer samtidig? Hvordan er hypnose av to personer annerledes enn en person? Og kunne vi få til en orgasmeloop, der den ene fikk orgasme så snart den andre sluttet...?

Av enkelhets skyld er det en fordel å velge en induksjon du kan ta på alle de frivillige samtidig når man hypnotiserer to eller flere personer. Ja, du kan alltids bruke en instant induction og ta det på begge to etter tur, men vi pleier å bruke en avslapningbasert en når det er flere som skal i gang samtidig. Begge to gikk raskt ned i transe, noe som fjernet bekymringen over hvorvidt det skulle fungere eller ikke. Spørsmålet nå var bare hvor godt det hele ville fungere, og hva vi kunne få til av moro med jentene.

Etter å ha fått jentene i transe gikk det ikke lenge før begge to meget lydig fulgte kommandoene om å bli veldig kåt og få nytelse av å svare på spørsmål. Det å legge inn en spørsmålssekvens der spørsmål og det å følge instruksjoner er koblet til nytelse er veldig nyttig i hypnose, siden det også samtidig fungerer som en fraksjonering som tar dem dypere inn i transe. Og ikke minst: Det gjør at kroppen begynner å gjøre dem veldig veldig kåte. Så spørsmål ble det: Er du i transe nå? Er du kåt? Føles det behagelig i kroppen? Kan du kjenne hvordan kroppen din reagerer for hver gang du følger instruksjoner? Svaret på alt dette ble et stadig mer entusiastisk "ja!" fra begge to. Til slutt lå begge to i bro og bare mumlet frem "jah!" som svar på spørsmålene. Pusten gikk raskt, kinnene var blitt lett rødfarget og det var tydelig at begge to begynte å bli veldig seksuelt opphisset. 

Vanligvis med ei jente som aldri før har fått orgasme i transe pleier vi å ta det litt roligere og la henne få sin første hypnotiske orgasme av å oppleve en seksuell fantasi som virkelig. Sannsynligheten for at hun får orgasme på den måten er gjerne litt større. I dette tilfellet var responsen på spørsmålene uventet sterk fra begge to, og når man ser at den man hypnotiserer er såpass nært orgasmen er det bare en ting å gjøre: Da begge to rett etterpå fikk kommandoen om "kom nå!" var det nettopp det som skjedde. Under orgasmen skled begge to ned fra sofaen og ned på gulvet (pass derfor på at du har noen som kan hjelpe deg til å fysisk støtte de du hypnotiserer hvis du gir mange orgasme samtidig, slik at du kan passe på at de ikke skader seg!), og ble liggende der og riste til orgasmen hadde gitt seg.

Seksuelle fantasier med flere mottakere
Neste trinn på veien var å inngå i en seksuell fantasi som de begge syntes var opphissende, slik at de skulle få opplevelsen av at det var som om den seksuelle fantasien virkelig skjedde. Hypnose er jo yppelig for å "virkeliggjøre" fantasier på denne måten.

To jenter på en gang i hypnose stiller derimot litt andre krav til fantasien enn ellers:
1) Det må være noe begge synes er opphissende (eller i hvertfall ikke direkte turn-off!), og
2) språket man bruker som hypnotisør må være enda mer indirekte enn vanlig. Det siste er viktig for å unngå at man skaper bilder som krasjer altfor mye med den verden som de alt er inne i, og gir generelt en bedre opplevelse.

Så hvordan i all verden gjør man det, når man ikke har rukket å klargjøre på forhånd hva begge to tenner på? For å gjøre jobben enklest mulig ble de bedt om å forestille seg at de gikk en tur i skogen og at de kom til et fantastisk hus. Inne i huset var det tre dører, som alle førte til tre forskjellige rom. Når de så skulle forestille seg at de gikk inn i det første rommet så ville de umiddelbart forestille seg at de ble en del av den mest seksuelt opphissende fantasien de noen gang kan forestille seg. Alt som skjedde ville bli følt i kroppen som om det virkelig skjedde, og kun behagelige følelser ville utspinne seg. Deretter var det bare å utbrodere rundt dette ved å fokusere på å øke følelsene de kjente i kroppen ("mer og mer intenst," "sterkere!"). Denne visualiseringen er også yppelig hvis man har en sjenert partner eller en partner som fantaserer om ting han eller hun ikke ønsker å dele med hypnotisøren.

Orgasme nummer to og tre og fire og fem....
Sekunder etter de forestilte seg at de gikk inn i rommet med den seksuelle fantasien var reaksjonen hos begge umiddelbar og sterk: Begge to pustet raskt, viste tydelige tegn på seksuell opphisselse og klarte ikke ligge stille. Noen sekunder senere var begge oppe i bro, lagde samleiebevegelser med bekkenet og ventet tydeligvis på kommandoen om å få lov til å komme. Dersom du er heldig og hypnotiserer personer som er flinke til å uttrykke nytelsen sin er det gjerne på dette tidspunktet at du forbanner deg selv for å ha glemt igjen øreproppene dine hjemme for å få lyden på et mer komfortabelt nivå. 

De tre mannlige tilskuerne til dette sa at de opplevde det hele som ganske surrealistisk, og man kan vel egentlig ikke klandre dem: To fullt påkledte jenter ligger og hyler på gulvet, nesten helt klar til å få orgasme, mens hypnotisøren sitter prøver å redde unna en pc for at den ikke skal bli sparket til. Når jentene så får beskjed om å få en fullkroppsorgasme er det akkurat det de får, og resultatet lar ikke vente på seg. De får noen sekunder til på seg til å hvile, før de blir bedt om å forestille seg at de går inn i rom nummer to i fantasihuset-  og det hele skjer på nytt, men denne gangen med en litt annen vri. 

Ekstremt langvarige orgasmer...
Ettersom man kan få orgasmen til å vare så lenge man ønsker i hypnose var dette et godt utgangspunkt for å gi en annerledes opplevelse: Ved å få dem til å forestille seg at orgasmen kan bevege seg rundt i kroppen, og at den blir sterkere og fortsetter på ny for hver gang den rører kjønnsorganenem kan man få orgasmen til å vare lenge - og mye lengre enn det den vanligvis gjør. Faktisk så lenge at hypnotisøren rakk å lese mange sider i en bok i påvente av at orgasmen skulle avta, og selv tilskuerne begynte å bli utålmodige. Til slutt setter tålmodigheten sin begrensning, og en kjapp kommando om "sov!" stopper orgasmen umiddelbart.

Orgasmer av ulike typer...
Når man blir bedt om å få en orgasme i transe er det akkurat slik som når man får orgasme i våken tilstand. Det vil si at når man blir bedt om å få en avslappet orgasme, en g-punktsorgasme (også med en sprut eller to, om man ønsker det!) eller en orgasme i hele kroppen så er det akkurat det som skjer. Man trenger ikke engang virkeliggjøre en seksuell fantasi for å få til dette: Alt man trenger er transetilstand og en hypnotisør som kan gi de riktige instruksjonene.

Nytelse - og orgasmeloop.
Hva gjør man så, hvis man vet man har tilgang til akkurat de orgasmene man ønsker, samt to kvinner som begge får orgasme samtidig bare du gir dem beskjed om å komme? Det er da det er på tide å teste ut orgasmeloopen i praksis. I første omgang startet vi med en nytelsesloop: Ved å gi instruksjoner om at den ene skal få nytelse av å høre den andre har det godt blir begges nytelse bli stadig sterkere, uten at man som hypotisør egentlig trenger å gjøre noe spesielt. Veien videre til de neste orgasmene var dermed kjempelett, og det gikk ikke lenge før begge to på ny kunne nyte en rekke ulike orgasmetyper - og samtidig få orgasme på ny av å høre den andre komme rett ved siden av seg. Orgasmeloopen var et faktum. Til slutt var det umulig å si når den enes orgasme sluttet og den andres begynte, siden begge fikk orgasme såpass sammenhengende at det hele til slutt gikk av seg selv.

Etter en lengre økt med dette var det på tide å spørre dem om de fortsatt ønsket mer eller ikke. Det er strengt talt en ganske heftig kardioøkt å få såpass mange orgasmer på rad! Man kan fint snakke med personen som er hypnotisert (og gjøre alt man ellers ville gjort i våken tilstand), noe som gjør det lett å få den informasjonen man ønsker. Begge to ønsket mer, så da var jo den delen grei.

Orgasme av den typen man ønsker seg aller mest... 
Jenta som aldri hadde blitt hypnotisert før i en seksuell kontekst uttrykte så et ønske om å få en hjerteorgasme. Begge fikk derfor beskjed om at deres neste orgasme skulle kjennes ut akkurat slik som den orgasmen de hadde aller mest lyst på. Ved å bruke en slik åpen suggesjon kunne den andre jenta få en behagelig avslappet orgasme (som var det hun ønsket), samtidig som den andre fikk hjerteorgasmen sin. Man kan fint få orgasme i andre deler av kroppen enn det man vanligvis får i hypnose, så det å kjenne den i andre deler av kroppen er dermed helt uproblematisk. Begge to fikk beskjed om å fortsette å komme så lenge de måtte ønske. Det ga muligheter for både en dotur, facebooksjekking og mailsvaring for hypnotisøren før de omsider falt til ro. De ble så tatt ut av transe, og kunne fortsette dagen som før.

Mulig ny demo 26. mai!
Vår faste demojente er bortlovet på et annet kurs på kurset i mannlig seksualitet den 26. mai. Den andre jenta fra denne kvelden har derimot uttrykt ønske om å komme og være demojente på samme kurs. Vi kan ikke love at dette går i boks enda, men vi kan krysse fingrene (og i verste fall vise video der vi har filmet en tilsvarende hypnosesession) og satse på live demo også på dette kurset. Det gjør alltid ting litt bedre for deltakerne når de kan se hva som faktisk er mulig å få til med erotisk hypnose - live.