søndag 10. november 2013

Nettbasert kurs i grunnleggende utløsningskontroll er nå tilgjengelig!For tidlig utløsning er et problem som rammer mange menn. Sexologisk behandling har vist seg å ha svært god effekt på for tidlig utløsning, men er dessverre ofte dyrt, lite tilgjengelig utenfor sentrale strøk og har ofte betydelig venteliste. Dette har vi tenkt å gjøre noe med!

Psykolog og foredragsholder hos oss har derfor utviklet et nettbasert selvhjelpskurs i grunnleggende utløsningskontroll. Kurset kan nå kjøpes trygt på nett og tas hjemme i din egen stue, uten at du noen gang trenger å forlate huset. 

Kurset er basert på den samme sexologiske behandlingen som tilbys pasienter som oppsøker sexolog for hjelp med for tidlig utløsning. Forskjellen er at du gjør øvelser sammen med partneren din i ditt eget tempo - akkurat når det passer deg.   

Opptil 90 % opplever ifølge forskning bedring av å gjennomføre teknikkene og tilnærmingene som dette selvhjelpskurset er bygget på. Dette vil si at du har gode muligheter for å bedre situasjonen betydelig gjennom dette kurset.

Kursets hovedmålgruppe er deg som har betydelige problemer med å kontrollere utløsningen din, det vil si at du kommer innen tre minutter har gått fra samleiestart. Du trenger også en partner som er villig til å gjøre øvelsene sammen med deg. Kurs for deg som er singel eller som ønsker å trene opp utløsningen din uten hjelp fra din partner er i produksjon og vil bli i løpet av 6 måneders tid.

Kjøp av kurset. 
Du finner kurset ved å registrere deg gratis på linken under. Etter registrering trykker du på linken igjen, og vil da ha mulighet til å kjøpe kurset via en trygg betalingstjeneste (Paypal). Kurset koster 1250 kroner – noe som er billigere enn to timer hos de fleste sexologer – og går over totalt 13 økter fremover. Du vil ha tilgang til kurset i 150 dager etter kurskjøp.  

Du finner kurset etter registrering her:
https://www.24-rrs.com/secure/index.php?action=searchCourse&courseID=19

For deg som skulle lure: Dette nettbaserte kurset berører ikke pensum fra kurset i mannlig seksualitet hos avansertseksualitet.no, men er et godt supplement for deg som føler at det går litt for fort i svingene i blant.