søndag 22. desember 2013

Orgasmeforsøk: Hvor langvarig orgasme kan en kvinne egentlig få?

Den 26. desember 2013 har vi tenkt å videodokumentere det vi gjentatte ganger har vist live på kurs: At det er mulig å få en orgasme til å vare i mange minutter i strekk via hypnose. Vi har også tenkt å dokumentere at man ikke trenger fysisk eller seksuell berøring for å oppnå en slik orgasme, og har tenkt å gjøre alt dette uten å fjerne et eneste klesplagg på vår frivillige demojente.

Ryktene sier forøvrig at grisen angivelig er det pattedyret som har de mest langvarige orgasmene, med orgasmer som varer i over 30 minutter. Vi aner ikke om dette stemmer eller ikke, men er vi ekstra heldig tar vi rekorden for mest langvarig orgasme i et pattedyr i samme slengen. Om ikke annet vil forsøket i seg selv gjøre romjulen ekstra spennende for demojenta vår, og for de som forhåpentligvis får øynene opp til hva hypnose egentlig kan brukes til.


Hvorfor gjør vi dette?
En viktig grunn til at vi gjør dette eksperimentet er at vi vil vise at det er hjernen, og ikke kroppen vår, som er den viktigste erogene sonen vi har. Når man lærer å stimulere hjernen i tillegg til kroppen kan man oppnå langt mer nytelse enn det vi vanligvis tenker oss som mulig. Å utvide folks forståelse av hva som er mulig innen seksualitetens verden er en viktig del av kursene våre i avansert seksualitet.

Vi har også som mål å vise at seksuell nytelse ikke er avhengig av fysisk stimuli. På kursene våre har vi gjentatte ganger vist hvordan kvinner kan få orgasme og nytelse også uten fysisk berøring. Når man stimulerer hjernen seksuelt er ikke fysisk berøring lenger en forutsetning for orgasme og nytelse. Rundt 80 % av oss har fått orgasme i søvne, og har dermed personlig erfaring med at fysisk stimuli ikke er en nødvendighet for at man skal få orgasme.

Hvorfor er det så viktig å vite at seksualiteten vår hovedsaklig sitter i hodet? Tusenvis av kvinner og menn kan av ulike grunner ikke lenger ha sex, og har opplevd at enten sykdom, operasjoner eller skader har rammet kjønnsorganene og satt dem ut av spill. De teknikkkene vi bruker og lærer bort kan bidra til at man fortsatt kan ha et godt og givende sexliv. Flere menn som har vært prostataoperert og mistet evnen til å ha ereksjon har vært på kurs hos oss og opplevd å få tilbake mye seksuell glede og nytelse etterpå. Det er nettopp av hensyn til de tusenvis som opplever at seksualiteten rammes på slike måter at vi gjør dette.


Definisjonen av en orgasme. 
Målet med forsøket vårt er å se hvor lenge vi kan få en enkelt orgasme til å vare. En rekke forfattere har hevdet at de har oppskriften på orgasmer som varer i timesvis. Det er bare et problem: De, og flere andre som hevder at de har hatt langvarige orgasmer, definerer orgasmer som noe som starter så snart man har antydning til en sammentrekning nedentil. Ved å stimulere henne sakte slik at hun unngår å gå over kanten til en orgasme kan man så absolutt få sammentrekningene til å vare i timesvis. Det er bare et problem: Sammentrekninger er da overhodet ikke det samme som en orgasme!

Mange definisjoner av orgasmer tar utgangspunkt i at det under seksuell stimulering skjer en kraftig oppbygning av fysisk spenning i underlivet. Denne muskulære spenningen løses så ut av kroppen. Denne utløsningen av spenning skjer i form av det som ofte beskrives som høydepunktet av en seksuell opplevelse, en orgasme.

For de fleste medfører en slik utløsning av spenning en rekke behagelige sammentrekninger og en subjektiv opplevelse av intenst behagelige fornemmelser i kroppen. Noen få opplever ikke sammentrekninger under orgasmen i det hele tatt. For de fleste av oss skjer imidlertid disse sammentrekningene i større eller mindre grad både før, under og etter orgasmen.

De fleste av oss vil si seg enig i at det er forskjell på de behagelige følelsene og sammentrekningene man kjenner i underlivet under seksuell stimulering, og de fornemmelsene man har under selve orgasmen. Et kjennetegn ved en orgasme er nettopp at det skjer noe i kroppen som skjer utenfor din egen kontroll. De fleste som ikke er trent opp til å få orgasme på kommando (noe man kan få til via hypnose) vil ikke kunne klare å bestemme seg for å få en orgasme sånn uten videre. En orgasme er dermed nettopp opplevelsen av at kroppen gjør noe på egen hånd, noe du ikke har styringen over.

Det er denne opplevelsen av at kroppen setter i gang noe som du ikke kan styre som er det vi mener er den beste indikatoren på orgasme. Når vi nå skal finne ut hvor lenge vi kan få en orgasme til å vare i hypnose er det denne "ufrivillige" toppen av opplevelse vi tar utgangspunkt i å strekke ut i varighet. Sammentrekninger kan skje uavhengig av orgasmen, og det er ikke riktig å kalle alt som kan trekke seg sammen for en orgasme.Vi har derfor ikke tenkt å "jukse" med definisjonen av orgasme slik mange som hevder timeslange orgasmer er mulig gjør. Det vi er ute etter er å se om vi kan utvide selve orgasmefasen på grafen under. Målet er å se om orgasmen, som vanligvis varer så kort at det beskrives som underlivets "nys," virkelig vare mange minutter i strekk. Uavhengige orgasmetidtakere er selvsagt på plass til denne lukkede begivenheten.



La oss ikke glemme den kanskje viktigste grunnen til at vi gjør dette eksperimentet: Det hadde vært veldig gøy å si at man har slått rekoden for lengste orgasme i et pattedyr. Eller i det minste at man har slått orgasmelengden til en gjennomsnittlig gris. Vi har ikke hatt vår demojente til hypnotisk orgasmetrening på mange måneder, og vi vet derfor ikke hvordan dette vil gå. Men at det vil gå i hvertfall en gang eller to, det er vi rimelig sikker på!