tirsdag 4. februar 2014

Resultat fra orgasmeforsøk: orgasme i 43 minutter sammenhengende!

Julen er ikke nødvendigvis helt A4 for de som jobber hos avansert seksualitet.no. Andre juledag gikk blant annet med til å se hvor lenge en kvinne kan ha orgasme sammenhengende i hypnotisert tilstand.
Ved hjelp av uavhengige tidstakere, utstyr som målte puls og i samarbeid med lillefrekke.no kunne vår demojente etterpå si at hun hadde opplevd en sammenhengende orgasme i hele 43 minutter.

Bakgrunnen for forsøket. 

VG slår alarm om nye ting omtrent raskere enn vinden snur, og kan også fint finne på å slå alarm nettopp om skiftende vinder. I denne artikkelen der det slås alam rundt prostatakreft er derimot fingeren faktisk satt på noe som er viktig for og rammer svært mange menn: Minst 80 % av menn med prostatakreft mister ereksjonen som en konsekvens av operasjonen de må gjennom. Dette er høye tall, og også litt av bakgrunnen for at vi andre juledag gjennomførte vårt uhøtydelige lille rekordforsøk i erotisk hypnose.

Erotisk hypnose er yppelig egnet for alle som ønsker et fleksibelt og spennende seksuelt verktøy der kun fantasien setter begrensningene for hva som er mulig å oppnå. Fysiske begrensninger og skader er ikke lenger noe problem når man først og fremst stimulerer hjernen og ikke kroppen seksuelt. Vi var derfor spesielt nysgjerrig på å se hvor grensene går, og nettopp hvor lenge vi kunne få en orgasme til å vare i en slik hypnotisk tilstand. Du kan lese mer om bakgrunnen for forsøket her

Gjennomføringen av forsøket. 
Vi fikk lånt oss lokale til forsøket vårt, installerte demojenta på en matte på gulvet og hypnotisøren sittende ved siden av. Kamera ble skrudd på og observatørene ble plassert pent og pyntelig med tidtakere rundt omkring i rommet.

I følge studier er puls et av de beste målene på kvinnelig orgasme: Raske økninger i puls går sammen med orgasmen og forholdsvis vanskelig å fake på en troverdig måte. Av den grunn utstyrte vi vår frivillige demojente nettopp med enkelt utstyr for å måle puls. Mer teknologisk utstyr hadde vi dessverre ikke tilgang til denne gangen, men med måleustyret i hendene på den mest skeptiske uavhengige observatøren var det likevel en grei start for å finne ut hva som faktisk foregikk hos vår demojente.

Selve hypnosen. 
Demojenta ble tatt inn i transe via en såkalt instant induction. Transen ble fordypet, fraksjonering ble gjennomført og transen ble fordypet igjen (hvis dette ikke sier deg noen ting er det på tide å komme seg på kurs i mannlig seksualitet hos oss). Deretter beskrev vi et seksuelt fantasisenario som er ganske praktisk å bruke til de fleste fantasityper: En hytte i skogen har flere rom, der en seksuell fantasi utspiller seg i hvert enkelt rom. Ved behov eller ønske for å bytte fantasi er det bare å raskt se for seg at man går inn i et annet rom. Hva som faktisk skjedde inne på de ulike rommene blir imidlertid mellom oss som var til stede og demojenta.

For de fleste er det ikke mulig å få orgasme på kommando eller bare fordi noen sier "kom nå!"sånn uten videre. Når man er i transe er det derimot en annen sak, og et godt tegn på at det er en endret bevissthetstilstand til stede er nettopp hvis kroppen din er i stand til å gjøre ting den ikke er i stand til i bevisst tilstand. Dersom man er i stand til å får orgasme på kommando er det derfor et godt tegn på at det er noe mer på gang enn å bare "ønske å være flink" for hypnotisøren eller at man "spiller med."

For å sørge for god oppvarming - og litt fordi det er veldig gøy - tok hypnotisøren demojenta opp til et par orgasmer først, nettopp ved å gi henne en kommando om å komme. For hver "kom nå!" kommando steg pulsen hennes tilsvarende, noe som indikerer at det med all sannsynlighet skjedde en orgasme. Dette er en veldig god indikator på at hun var i transe på dette tidspunktet. God innlevelse og tydelige nytelseslyder var det i hvertfall ingen tvil om!

Den langvarige orgasmen.
Så var det på tide å gå for den langvarige orgasmen. Tidligere har vi prøvd dette via bølgemetafor, der hver bølge i et hav hun skulle forestille seg at hun hadde sex i skulle vaske over henne og gi henne en langvarig orgasme som varierte i intensitet. Det fungerte ikke så bra fordi det tok oppmerksomheten bort fra det rent seksuelle hun foresilte seg.

Vi visste derfor at denne gangen måte vi ta utgangspunkt i selve orgasmefølelsen: Planen var denne: 1) Først få henne til å få orgasme, og 2) be henne sirkulere orgasmen rundt i kroppen ved å kjenne den opp ryggraden, opp i hodet og ned på fremsiden av magen til den kom til kjønnsorganene, og 3) deretter legge på enda en suggesjon om at sirkulerende orgasmen skulle få "ny gass" hver gang den kom ned til kjønnsorganene. Dermed var håpet å skape en "orgasmeloop" som kunne gå av seg selv. Litt sånn "press play, orgasme!"om du vil.

Tidligere utprøvning har vist at det lett kan bli "for mye" for en kvinne å ha orgasme over lengre tid, og at de ved maks intensitet på orgasmen over tid derfor kan finne på å ta seg selv ut av transen. Av den grunn ville vi redusere intensiteten på orgasmen hennes noe, slik at den skulle ligge på et svært behagelig men ikke for intenst nivå. På den måten håpet vi at vi kunne få et bedre bilde av hvor lenge den egentlig kunne vare - hvis demopersonen tar seg ut av transen pga for høy intensitet og ikke pga orgasmeslutt får vi jo ikke et godt svar på dette. Av den grunn fikk demojenta spesifikke instruksjoner om å forbli rolig og avslappet samtidig som hun fikk orgasme, nettopp fordi vi ville unngå overoppheting.

Da vi så begynte med den langvarige orgasmen var det en ny topp på pulskurven. Pulsen sank så - samtidig som hun fikk instruksjoner om å ta det rolig i intensitet - til behagelig hviletempo. I mens hadde hun tydelig nytelse og sammentrekninger i større muskelgrupper mens hun lå på gulvet. Observatørene startet sine stopeklokker her, og stoppet klokkene når hver enkelt av dem mente at orgasmen var overstått.I mellomtiden økte hypnotisøren intensiteten på orgasmen litt i blant, og det ble en fjerde topp i pulskurven underveis da hun fikk instruksjoner om å gå opp i intensitet igjen.

Orgasme i 43 minutter? 
Av de 7 personene som var til stede var vurderingen av situasjonen slik: 5 av observatørene mente at de kunne observere en sammenhengende orgasme som varte i minimum 43 minutter etter flere enkeltstående orgasmer. Dette inkluderer to uavhengige observatører som ikke har noen relasjon til oss på forhånd. Det var imidlertid noe uenighet blant de ulike observatørene om når orgasmen sluttet. De stoppet derfor klokkene sine på noe ulike tidspunkt, der noen sekunder skilte de ulike tidene fra hverandre. Felles for alle var imidlertid at de alle kunne være enige om at det var snakk om minimum 43 minutter sammenhengende orgasme. Observatøren fra lillefrekke.no har forøvrig skrevet sin betraktning om det som skjedde her.


                                                        Bilde fra orgasmeforsøket vårt.

Vi ville selvfølgelig gjerne ha med den mest skeptiske mannen vi kunne finne til dette forsøket. Av den grunn ble Gunnar Tjomlid fra bloggen Saksynt spurt om å være observatør. Hva er vel bedre enn en mann som lever av å være skeptisk til å holde nettopp pulsmåleren?

Han kunne observere totalt fire topper i pulskurven, der pulsen bevegde seg fra hvilepuls på rundt 55 til topper på ca 120 for hver gang. To av toppene kom som forventet på "oppvarmingsorgasmene", den tredje og fjerde kom ved starten av og mot slutten av det de andre observatørene mente var den lange orgasmen. Hver gang holdt pulsen seg på topp i ca 8-10 sekunder, før den sank igjen. Dette er et slikt mønster man forventer å se ved orgasmer, der en dobling i puls forekommer. Hva ble så konklusjonen? Basert på puls mener han derfor at var snakk om flere separate orgasmer, og ikke en sammenhengende lang orgasme. For å sitere twitteruttalelse etterpå: "Jeg vil si at hun hadde ganske normale orgasmer" og "men med stor nytelse og innlevelse også mellom orgasmene da."

Han var også skeptisk til om det var snakk om hypnose eller ikke, noe som jo er naturlig siden vi jo ikke kan måle hypnose på andre måter i en slik setting enn å se på indikasjonene: Det at man får til å få orgasme på kommando er derimot en ganske klar indikasjon. De fleste av oss vil ikke kunne klare å skape en orgasme (eller en så perfekt tidsavgrenset dobling i puls) bare fordi det er forventet av oss, uansett hvor motivert man måtte være. Det han derimot sier seg enig i er at hun fikk orgasme, og at hun fikk flere av dem. Han kan også gå med på at dette skjedde uten seksuell stimulering, noe som uansett har vist det vi prøvde på med dette forsøket: Nytelse kan også sitte i hodet så vel som i kroppen. 

Hva mente hypnotisøren? 
Hvem er så den siste observatøren som er i tvil om demojenta fikk fire orgasmer eller flere separate etterfulgt av en langvarig en? Jo, det er hypnotisøren selv. Basert på hva også hypnotisøren kunne observere hadde hun alle tydelige tegn på orgasme underveis i den angivelige langvarige orgasmen: Alt fra ufrivillige sammentrekninger til endringer i hudfarge, svetting og kroppsspråk som tydet på intens nytelse var på plass. Det hele absolutt ut som en langvarig orgasmetilstand. Det er heller ikke tvil fra hypnotisøren forbundet med om hun faktisk var i transe, for alle tegn på transe var til stede. Det som gjør at hypnotisøren er noe avventende er at selv om dette subjektivt sett for demojenta ble opplevd som en kontinuerlig orgasme så sammenfalt dette ikke med pulsmåleren. 

Pulsen og blodtrykk går i for de aller fleste betydelig ned når man er i transe, og øker i forbindelse med stadig større transedybder. Likevel ser det ut til at pulsen reagerer i forbindelse også med en orgasme utløst i en slik transetilstand, noe som vite seg nettopp i at pulsen til demojenta mer enn doblet seg når hun fikk beskjed om å komme. Dersom hun hadde en langvarig orgasme -definert som toppen av en opplevelse og ikke bare en langvarig tilstand med intens nytelse - burde man ikke da sett at puls og blodtrykk holdt seg på topp hele veien? En viss tilpasning vet vi kan skje, der mange kvinner får knapt merkbar økning i puls etter de har kommet noen ganger, men selv da burde pulsen vært høyere enn det vi kunne observere underveis.

Det er derimot et unnak fra regelen om at puls er en god indikator: Hvis hun ble bedt om å holde seg rolig underveis og faktisk lystret denne kommandoen. I transe får man ofte mulighet til å påvirke prosesser man ellers ikke har direkte styring på, deriblant smerteopplevelse, blodtrykk og puls. Dersom man får hypnotiske kommandoer om å forbli rolig og avslappet under orgasmen - og lystrer disse - vil man ikke se noen økning i puls, selv under en orgasme: Man holder seg jo rolig nettopp slik man er bedt om.

Demojenta fikk tydelige pulstopper på de enkeltstående orgasmene,før hun ble bedt om å holde seg rolig, og rolig puls etter denne kommandoen ble gitt samtidig som hun ble bedt om å fortsette å få orgasme. Da blir jo det store spørsmålet: Forble pulsen hennes på samme nivå fordi hun lystret den hypnotiske kommandoen om å komme på behagelig intenst nivå, der hun kunne fortsette å ha hvilepuls? Eller gikk pulsen hennes tilbake til normalt nivå fordi orgasmen ga seg som vanlig?

Akkurat dette er umulig å vite uten en fMRI scanner. Hadde vi kunnet scannet og analysert hjerneaktivitet underveis hadde det sannsynligvis kunne gitt et langt klarere bilde på hva som er hva. Nettopp pga denne uvissheten kan ikke hypnotisøren konkludere med at dette med 100 % sikkerhet var en orgasme som varte i 43 minutter sammenhengende fra et vitenskapelig standpunkt. Det hypnotisøren derimot konkluderer med er at uavhengig av hva vi kunne måle objektivt så var dette om ikke annet en 43 minutter lang subjektiv orgasme.

Demojentas opplevelse av saken.
Det er jo bare en person som virkelig vet om dette var en sammenhenende orgasme på 43 minutter, eller om dette var flere orgasmer på rad: Jenta som opplevde det hele på kroppen. Hva mente så hun? Den frivillige demojenta vår sa at hun opplevde hele den siste orgasmen som en lang og bølgende orgasme som varierte i intensitet, men som så absolutt var sammenhengende. Hun var ikke i tvil om at hun hadde hatt en langvarig og veldig behagelig orgasme, og var veldig uenig i den skeptiske observatørens vurdering av orgasmene hennes. Hun sa tydelig fra om at hun opplevde det ikke som en orgasmelignende tilstand, men som en langvarig topp av en opplevelse der kroppen tar over og gjør ting hun ikke selv har styring på.

Vi vet derfor ikke om vi kan si at hun har fått verdens mest langvarige hypnotiske orgasme eller ikke. Måleutstyret vårt kan ikke bekrefte eller avkrefte det. Vi kan derimot si en ting med sikkerhet: Våre teknikker - som vi lærer bort på kurs -  fikk en veldig nydelig ung kvinne til å oppleve at hun hadde hatt en sammenhengende orgasme i over 43 minutter. Om det er verdensrekord i hypnotisk orgasme eller ikke spiller en mindre rolle for oss: Opplevelser av orgasmer som varer i 43 minutter sammenhengende har uansett verdi i seg selv.  Man kan alltids diskutere hva som egentlig skjedde, men at hun opplevde det slik er det ingen tvil om. 

Vi gratulerer forøvrig vår kjære demojente med den subjektive opplevelsen av at hun har slått grisen i langvarig orgasme, uavhengig av hva man objektivt sett har hatt utstyret til å kunne dokumentere. 

Veien videre 
Hvis noen låner oss det rette utstyret slik at vi får dokumentert dette ordentlig gjentar vi forresten gjerne forsøket. Vi har nemlig veldig lyst til å gi vår kjære demojente retten til å offisielt kunne kalle seg det pattedyret med mest langvarig orgasme i hypnotisk tilstand også med vitenskapelig dokumentasjon i bakhånd. Hadde vi hatt tilgang på lokalet lenger kunne man med letthet overgått denne rekorden ved en senere anledning, og denne gangen var det først og fremst tiden som gjorde at vi måtte vekke henne igjen. 

Når det er mulig å få noen til å oppleve at de ha hatt orgasme i 43 minutter sammenhengende uten seksuell stimulering - kan du tenke deg hvordan sexlivet ditt kan bli hvis du kobinerer erotisk hypnose og seksuelle teknikker...? "Orgasme på hvert tyvende støt kjære?" Vi kan i alle fall tenke oss det. Det kan også andre som har oppdaget erotisk hypnose, som dette paret. Hvis du vil vite mer om dette er du velkommen på kurs i avansert seksualitet hos avansertseksualitet.no.Vi har ledige plass på kursene våre så lenge ikke annet annonseres på nettsiden.

Og skulle du lure: Ja, vi spurte Guiness om de ville ta en titt, men de mente det ikke var nok konkurranse på feltet til å opprette egen konkurransekategori i dette. Også noe indirekte kalt "dere er for sære selv for oss som lever av at folk konkurrerer i å tre seg gjennom tennisracketer." Synd for dem dog, for å se en nydelig jente ha det godt så lang tid i strekk ville vært en opplevelse for livet for en hvilken som helst guiness-observatør. Det var det i alle fall for oss.