mandag 1. september 2014

Kurs i avansert seksualitet - når livet er for kort for tantrisk sex

Vi forbereder oss i til nye kurs i avansert seksualitet med å oppdatere kursmaterialet med ferskt fagstoff. Dette er grunnen til at tidligere deltakere får halv pris på repetisjonskurs hos oss: Kunnskap er ferskvare. Hvis du var på kurs hos oss i 2009 til 2011 vil du derfor knapt kjenne igjen kurset slik det er nå. Mange av hovedtemaene er imidlertid de samme. Lurer du på hva du lærer? Les gjerne videre her.

Kurs i avansert seksualitet lærer deg blant annet følgende:
  • Hvordan alle kvinner kan lære seg å ejakulere og gjerne også få spruteorgasmer - og hvordan han kan få det til hver gang. 
  • Hvordan kvinner kan trenes opp til økt følsomhet i skjeden for å øke sannsynligheten for å få orgasme under samleie. 
  • Alle de ulike måtene kvinner og menn kan oppnå seksuell nytelse på som folk flest ikke kjenner til.
  • Erogene soner som kan trenes opp til å bli mer følsomme. 
  • Forskjellene i tenningsmønstre mellom menn og kvinner som kan skape seksuelle problemer om de ikke håndteres.
  • Hvordan forebygge og løse seksuelle vansker som for lav sexlyst, for tidlig og for sen utløsning og prestasjonsangst.


Når livet er for kort for tantrisk sex

Vi gjennomgår også temaer som får tantrisk sex til å blekne, men som er langt lettere å mestre på kursene våre. Dette inkluderer:

  • Hvordan du via hypnose kan gi kvinner og menn orgasmer på kommando, uten at berøring er involvert i det hele tatt - når du vil. Du lærer å hypnotisere på kurset og får også lære hvordan du kan gi din partner og deg selv opplevelser som vanligvis forbindes med tantrisk sex. 
  • Mannlig multiorgasme og hvordan menn kan ha orgasme på orgasme på orgasme uten nedetid på ereksjonen mellom hver orgasme - en effektiv tilnærming for å vare lengre i senga. 
  • Fullkroppsorgasmer for begge kjønn.
Vi kjører alltid kursene våre som helgekurs. Det vil si at lørdagene er dedikert til kvinnelig seksualitet, mens mannlig seksualitet og erotisk hypnose står på timeplanen søndag søndagene. Kursene kan tas som en samlet pakke til rabattert pris, men kan også tas separat.

Kursene foregår utelukkende i foredragsform, og ingen utlevering/utspørring av deltakerne eller nakenhet foregår på kursene. Kursene skal være trygge og gode opplevelser for alle, og egner seg flott for både single og par som ønsker en spennende og lærerik helg. Vi pleier å ha ca 50-50 fordeling mellom menn og kvinner, samt mellom single og personer i parforhold på kursene våre. 


Velkommen på kurs!
For mer informasjon, se www.avansertseksualitet.no.