fredag 26. januar 2018

De beste sexbøkene på markedet i 2018


Vi får ofte spørsmål om hvilke sexbøker vi anbefaler. Her finner du topp-listen til nå.

5. The multiorgasmic man av Chia og Abrams
Du må takle en god del tantra-svada og udokumenterte påstander i denne boka. Til tross får det får den likevel en anbefaling, rett og slett fordi de beskriver en enklere metode for å bli multiorgasmisk enn det du finner i mange tantramiljø, en metode vi vet fungerer godt. Samtidig har de også vært med på å sette mannlig multiorgasme på kartet. Det er i seg selv både nødvendig og på tide. 

4. The New Male Sexuality av Bernie Zilbergeld
Denne boka er meget omfattende å lese, men har likevel mye nyttig for alle som ønsker å forstå menns seksualitet bedre. 

3. Sexual Healing av Barbara Keesling
Denne boka er spesielt godt egnet hvis du sliter med seksuelle vansker av et eller annet slag. Jeg har brukt øvelsene fra denne boka med mange klienter opp gjennom tiden, og resultatet er bedring av vanlige seksuelle vansker som for tidlig og for sen utløsning, prestasjonsangst, ereksjonsvansker og lystproblematikk. 

2. Come as you are av Emily Nagoski.
Denne boka kunne blitt halvparten så stor hvis man hadde kuttet bort alle unødvendige formuleringer og fjaseprat. Til tross for det er boka forskningsbasert uten å være for tung, og inneholder sannsynligvis en god del ny kunnskap også for de som alt kan en del om seksualitet fra før. 

1. Sex gode grunner.
Nå er vi jo ikke lite partiske siden vi strengt talt har skrevet Sex gode grunner, men la oss være ærlige: Det finnes ikke bøker på det norske markedet som både bedrer parforholdet, setter deg på sporet av hvordan du kan løse vanlige seksuelle vansker og som samtidig gir deg unik selvtillit i senga. Enten du ønsker å gjøre ham til multiorgasmisk med 8 orgasmer eller flere per samleie (som føles bedre og bedre for hver gang), begge vil bli fullkroppsorgasmisk eller du bare vil trene opp henne til å ejakulere nok til at hun kan konkurrere i Squirting Olympics… vel, du finner det her.

Ps. Stusser du over at Gleden med skjeden ikke er nevnt? Det er fordi det er virkelig ikke mye glede å spore i den skjeden som beskrives i denne boka. Sorry, men leger har generelt mye å lære om seksuell nytelse. Hvis du liker å lese om alt som kan gå galt nedentil, så for all del, slå deg løs med all den sopp og utflod du bare ønsker. Men ønsker du å lese om hvilken nytelse skjeden din kan gi eller trenes opp til å gi deg? Da er det Sex gode grunner som gjelder.