mandag 21. februar 2011

Hypnotisk orgasme - en innføring

Å hypnotisere noen til orgasme åpner for å få din partner til å få orgasme på kommando, til å få orgasme av en berøring i våken tilstand eller til å f.eks gjøre fantasier og rollespill langt mer virkelige enn de ellers ville vært. Mats fra livsstilfirmaet Touch gir under en komplett grunnleggende innføring i hypnotisk orgasme. Det er flere måter å oppnå hypnotisk orgasme på, men Mats er en av de mest drevne på dette feltet og har flere ganger fått jenter til å få orgasme på orgasme - uten å berøre dem i det hele tatt. Han var også en av de første i Norge til å mestre dette, og under ser du hans guide til å mestre dette på den måten han selv benytter.

Hypnotisk orgasme er mye lettere å få til enn folk tror!
Hypnose var en ting jeg i lengre tid hadde visst om, men ikke hadde turt å bevege meg inn på. Det virket for avansert, for vanskelig. Lite visste jeg om at kun litt over 6 seks måneder senere ville jeg sitte i et rom med to damer på hver sin sofa, å høre de stønne i takt kun på grunn av mine ord. I dag kan jeg hypnotisere damer til orgasme.

Jeg går ut fra at det er mange som reagere på samme måte som jeg gjorde når jeg først hørte om hypnotisk orgasme. Jeg har i lang tid, snart 2 år, lest og studert det jeg kan om sex. Kunnskapene jeg har tilegnet meg har gjort at jeg kan, og gir, kvinner en glede som få kan gi. En hypnotisk orgasme virker skremmende og prøve seg på, og ikke minst veldig avansert. Men hvor vanskelig er det egentlig?


Trinn 1: Skaff deg nødvendig informasjon på forhånd. 
Jeg vil med denne teksten, så detaljert jeg kan, forklare steg for steg for å gi din kvinne (eller kvinner) hypnotisk orgasme. Det finnes to steg slik jeg ser det. Men først må vi gjennom litt basic informasjon.

Før man begynner selve hypnosen er det viktig å sette seg ned med personen man skal hypnotisere og snakke litt så du får den infoen du trenger. Type ting som er viktig å vite er hvordan hun føler kåthet, dvs hvor i kroppen det starter, hvordan type følelse det er osv. For veldig mange begynner det i magen og er en slags prikkende følelse. Det man også trenger å vite er hvordan type sex personen ligger, slik at man kan la personen oppleve dette i transen. Her kommer det godt til nytte med forståelse av typiske kvinnelige fantasier, slik at man letter skjønner hva de ønsker. Og sist, men ikke minst: Hvordan en orgasme føles på kroppen, slik at du kan mane frem disse følelsene etter hvert som man setter i gang. Jo mer info man får av damen, jo bedre er det og jo lettere er det å få det til. Det er også, som tidligere sagt, en fordel å ha litt kunnskap om kvinnekroppen og typiske kvinnelige fantasier, siden man langt på vei skal gjenfortelle disse fantasiene til henne i transen. 


Trinn 2: Gi en god pretalk slik at hun føler seg trygg. Fjern eventuelle myter og ting hun bekymrer seg for. 
Ok, da er vi nesten klare for å gå på forklaringen av selve hypnose biten. Det er bare en ting til, nemlig at det er mange som mener de ikke kan hypnotiseres. Jeg husker jeg spurte kjæresten min første gang om jeg kunne hypnotisere henne. Hun var skeptisk og sa at jeg ”kunne prøve”. I følge min erfaring kan alle hypnotiseres, jeg har så langt ikke møtt på en person jeg ikke har fått i transe enda.

En liten oppklaring som kan være godt å ha med seg dersom man skulle møte noen som er skeptiske. Man kan ikke få en person til å gå mot sine indre verdier gjennom hypnose. Personen som blir hypnotisert har også mer kontroll enn de tror, hvert fall før de havner i transe. Man kan si at man bøyer virkeligheten til den man hypnotisere, men ikke endre den fullstendig. Et eksempel på dette er når man ser på en film, og det er stunt som blir gjennomført. Hadde man ikke ”levd seg inn i filmen” som det kalles ville man rista på hodet og sagt at det ikke er mulig. Men virkeligheten til filmen påvirker deg, og du tenker ikke nevneverdig på det. Altså, filmen hypnotisere deg til å godta dens virkelighet, om at stuntet kan gjennomføres. En annen ting som kan være et lurt steg for de som ikke tror dette virker er å ta dem inn i transe og ut igjen med en gang, slik at de får oppleve hvordan det er. Og at det ikke er noe farlig. Det å være i transe følelse veldig behaglig, og det er akkurat som man flyter rundt omkring. Det verste som kan skje med hypnose er at man sovner, altså ikke akkurat veldig farlig!
Du vil ikke gjøre noe du ikke vil i hypnose, men for å bygge tillit er det veldig lurt å avtale på forhånd hva som skal gjøres og å kun gjøre akkurat det underveis.
Trinn 3: Gjennomfør en valgfri induksjon, f.eks denne, eller en annen du selv foretrekker.
Men nå skal vi over på selve hypnose biten. Det første man skal gjøre er å få personen inn i transe. For at dette skal skje kan man bruke ferdige lagde induksjoner (manus) hvor man i bunn og grunn leser opp det som står skrevet. Det er vanlig med å begynne å få personen til å fokusere på pusten sin, og ta dype lange åndedrag. La personen kjenne hvordan kroppen blir mer og mer avslappet for hvert åndedrag og hvordan kroppen føles tyngre og tyngre. Videre går man over på at musklene slapper av, og tar gjerne for seg en og en kroppsdel. Eksempel: ”Kjenn hvordan den avslappende følelsen begynner i forsålene dine. Fyller forsålene dine med en varm, god følelse. Kjenne hvordan de blir tyngre og tyngre for hvert åndedrag. Kjenn hvordan musklene slapper av, og alle spenninger forsvinner. Kjenn hvordan følelsen begynner å spre seg opp beina dine, over knærne, og inne i lårene dine” osv osv.

Gjør dette med hele kroppen, men vær mer detaljert når du kommer til ansiktet. Ta for deg øyelokk, munn, kinn og ”smile musklene”. Alltid avslutt med at tankene stilner og at det ubevisste sinn tar over og lytter, mens det ubevisste sinn flyter av sted. Man kan se at en person er i transe når de er helt avslappet og henger i hele kroppen. . Når du tror personen er i transe, forbred dem på at du skal stille dem noen enkle spørsmål. ”Når jeg teller til tre skal jeg stille deg noen enkle spørsmål. Men du vil forbli i transe og ha den behaglige avslappende følelsen i kroppen. 1… 2… 3…” Spør gjerne om personen har det behaglig, om de er avslappet og de føles ut som de svever. Svarer de ja på en sløv måte ber du de drive inn i transe igjen, og flyte av sted. Hvis de svarer nei på et av spørsmålene må du jobbe mer for å få de i transe. Selve induksjonen kan ta opp til en time første gang man hypnotisere noen.

Greit å vite. 
Når det kommer til selve hypnosen, for din del, er det også et par ting man må huske på. Tonefall er veldig viktig, prøv å legge om til en behaglig toneleie. Det som er viktig er at man har et konstant tonefall, som ikke går i bølger. Type stemmeskifte stemme virker ikke altså. Det gjelder også å legge trykk på nøkkelord. Dette begynner ikke bli viktig før mot slutten av induksjonen. Hvis man bruker en ferdig tekst, er nøkkelordene lette å finne. Eksempel, nøkkelord er uthevet: ”… Og jo mer du slapper av, jo dypere går du. Jo dypere du går, jo bedre kjennes det – og jo bedre det kjennes, jo dypere går du.”

En annen viktig ting er å snakke mer eller mindre konstant. Ha en naturlig flow over hvordan du snakker. Punktum og komma kan du se bort fra, det teller ikke. Man skal som sagt snakke mer eller mindre konstant selv om det ikke gir mening gjennom grammatikken som man har lært fra før en annen ting som er viktig er å forsette i denne stimen altså skulle man si noe feil ikke gå tilbake og si ordet riktig men forsett å snakk akkurat som du gjorde. Hvor mange talefeil jeg har mens jeg hypnotisere aner jeg ikke, men det er ikke få. Men så lenge man holder flyten har det ingenting å si. Finn din egen rytme i hvordan du snakker og ta gjerne pauser, men det trenger ikke være hvor komma eller punktum befinner seg.


Trinn 4: Bygg opp kåthetsfølelsen.
Når det er gjort begynner selve arbeidet. Begynn med å mane frem følelsen av kåthet som dannes i kroppen, akkurat som personen har sagt til deg før hypnotiseringen. Få henne til å kjenne følelsen lages i kroppen og hvor pirrende og behaglig det er. Først gjør følelsen liten, og mens den vokser kan du legge til ting som at pulsen øker. Et par minutter med å mane frem denne følelsen kan man også legge til at blodet begynner å pumpes inn i hennes kjønnslepper, og at hun begynner å bli våt. Når dama begynner å puste tyngre og tyngre og kanskje begynne å bevege litt på seg er du på god vei.

Etter dette eskalere du praten mot det hun sa hun ville oppleve, og når kåtheten er på topp kan du begynne å mane frem følelsen av orgasme. Denne gangen også veldig liten følelse til å begynne med. Bare nevn dette før du går over til hvordan det føles med en penis/kuk/pikk (alt avhenger av hvilket ord hun bruker selv) som stimulere henne. OBS: Aldri si jeg eller et navn. Alltid si han eller ”du kjenner”. Dette knytter ikke opplevelsen opp til en bestemt person, og det bildet hun evt har i hodet blir ikke forstyrret. Beskriv fantasien for henne. Hvis dere ønsker å ha rollespill kan du be henne forbli i transe men åpne øynene sine, og se deg som den rollefiguren dere har blitt enige om at du skal være på forhånd.

La følelsen av orgasmen vokse, vokse seg så stor at det er vanskelig å holde den inne. Og når den er så stor at man ikke kan holde den inne lengre, lar du den vokse enda mer. På dette tidspunktet er det ganske intenst, og det er en god ting hvis du er like intense i tonefallet. Som oftest roper jeg på det stadiet. Så når følelsen har vokst seg så stor, og dama ligger med buet rygg og stønner høylytt kommandere du henne til å slippe ut følelsen. Slippe ut den følelsen og kjenne hvordan den sprer seg utover i hele kroppen som en eksplosiv orgasme. Dette må som oftest gjentaes flere ganger, 1-3 ganger før den faktiske orgasmen kommer. Det er en stor fordel å kjenne dama du gjør dette med, slik at du kan se om hun får en orgasme eller ikke. La henne slappe litt av etter den første orgasmen, og la henne kjenne hvordan kroppen nå føler seg helt avslappet. Hun kan lett få flere orgasmer på rad på dette tidspunktet, så bare kjør på med mer!


Trinn 5 - å ankre orgasmen. 


Å ankre orgasmen til f.eks et ord, en berøring eller lignende i transe gjør at hun kan få orgasme i våken tilstand ved å gjøre den samme berøringen eller gjenta det samme ordet. Å få orgasme av å ta seg selv på øreflippen f.eks i våken tilstand er alltid kult...og gjør bilkø mye morsommere. 


For å ankre orgasme hos dama begynner du så smått igjen. Bygg opp orgasmen en gang til, og gjør alt en gang til. Men denne gangen, når dama nærmer seg orgasme, så trykker du på henne på det stedet hvor du ønsker å ankre orgasmen. Hold trykket der gjennom hele orgasmen. Når hun da har fått en orgasme legger du til: ”Denne gode følelsen av orgasme kan du fremkalle enkelt ved å trykke på dette punktet. Du kan selv gjøre dette når du vil, og ved å trykke her vil du fremkalle denne behaglige følelsen”. Gjenta gjerne flere ganger for å øke effekten. Gjerne test ankeret innen kort tid etter hypnosen, og bruk det flere ganger de neste dagene så dere er sikre på at det sitter. Det er vanlig å måtte forsterke ankeret på ny etter en stund.


Oppvåkning.
For å få en person ut av transe sier du dette: ”Nå skal jeg telle til 5 og når jeg kommer til 5 vil du være helt bevist og ute av transe. 1… 2… 3… Du kan kjenne at kroppen blir lettere og lettere. 4… Du begynner å få tilbake kontroll over armer og bein. 5… Våkne opp og vær helt bevist og ute av transe.”


Forfatterinformasjon og litt ekstra informasjon.
Gjesteskribent og forfatter av dette innlegget: Mats fra livsstilsfirmaet Touch, i samarbeid med www.avansertseksualitet.no. Vi videreformidler kontakt med Mats hvis du ønsker å komme i kontakt med ham.

Det må understrekes til slutt at både menn og kvinner kan oppnå hypnotisk orgasme. Utfordringen ligger ofte i å få etablert tilstrekkelig transe før man setter i gang og bygger opp kåthetsfølelsen. Eksperimenter med ulike induksjoner dersom du ikke når i mål etter å ha prøvd dette ca 3 ganger på den du hypnotiserer. Det er flere måter å oppnå hypnotisk orgasme på, og det demonstreres en annen teknikk de gangene en frivillig har meldt seg på kurs i mannlig seksualitet hos www.avansertseksualitet.no. Der lærer du også alt du trenger for å utføre dette på egen hånd.