mandag 16. april 2012

Å delta på sexkurs....!

Lurer du på hvordan et sexkurs foregår? Med nye kurs i avansert seksualitet i løpet av hele høsten 2012 har muligheten igjen åpnet til å melde seg på. Da kan det jo være greit å vite hva man går til!

Første orgasme. 
Etter å ha funnet veien inn i lokalet vil du bli registrert og få utdelt kursmateriale på norsk. De fleste som melder seg på sexkurs er litt spent på dette tidspunktet, men faller raskt til ro når kurset begynner. Forelesningsformen uten at det forventes noe som helst kommunikasjon, deltakelse eller "praktiske øvelser" fra deltakerne gjør at det hele raskt virker mye mer ufarlig. Her kan du la skuldrene falle og forsvinne i den anonyme mengden.

Kurset innledes. Humor og latter blandet med seriøs informasjon og nyttig kunnskap løser gjerne opp stemningen i rommet. Hvordan gjennomføre et forspill som er tilpasset hennes opphisselsessyklus følges med konkrete seksuelle teknikker, instruksjonsvideo og guide til kvinnelig ejakulasjon hos de aller fleste kvinner. Våkne øyne er veldig vanlig rundt i hele rommet når dette temaet gjennomgås!

I pausene er det mulighet til å streke på beina, få seg kaffe, te eller snacks fra bordet og muligheten til slå av en prat med noen av de andre deltakere - eller kjøpe flotte kvalitetsleketøy fra voksenlek.no

Kurset fortsetter. En rekke fysiske og psykologiske teknikker for å tilfredsstille en kvinne tas med i bagasjen, og kan testes ut hjemme. Kanskje vil du være en av dem som på evalueringsskjemaet dagen etter skriver at: "vi testet det vi lærte i går, og det fungerte i praksis med en gang!"

Kurs i mannlig seksualitet. 
Kurset i mannlig seksualitet innledes med forholdet til egen kropp og konkrete seksuelle teknikker for å tilfredsstille ham seksuelt. Hvordan mannen kan få orgasme på orgasme på orgasme under et og samme samleie uten å miste ereksjonen eller måtte å ha pause mellom hver gang er også et sentralt tema. I snitt får multiorgasmiske menn 8 orgasmer på et samleie, så det å være multiorgasmisk er ikke bare forbeholdt kvinner!

Seksuell hypnose i steg-for-steg-form tar deretter over oppmerksomheten. På enkelte kurs med nok påmeldte får vi også demonstrert dette i praksis. På forrige kurs fikk vår frivillige flere orgasmer på kommando foran hele gruppa - uten berøring i det hele tatt! "Dette er det sykeste jeg noen gang har sett, og samtidig det aller kuleste - dette vil jeg huske for livet" sa en av deltakerne etterpå, da den frivillige hadde fått nok en orgasme - denne gangen av å gjenta en enkelt setning.

Seksuell kommunikasjon og hvordan man kan gå frem for å opprettholde seksuell variasjon livet ut av slutter kurset, og på dette tidspunktet er inntykkene sannsynligvis svært mange.

Har du også lyst å lære mer om de delene av den seksuelle verden du ellers ikke får lært via vanlig praksis? Se www.avansertseksualitet.no for mer informasjon og påmelding.